2/27/2015 06:02:00 PTG

Perlu Ka Group Whatsapp Nie

Assalamualaikum.. Saya rasa majoriti mesti ada whatsapp..termasuk la Saya. Whatsapp ni pulak ada yg personal ada yg group. Yang pe...
2/27/2015 05:21:00 PTG

Diet Yang Tak Menjadi

Assalammualaikum...   Kadang kadang diet..kadang kadang tak..Saya tak ikut sangat diet2 ni..cuma Saya control makan ja..tapi kena l...
2/25/2015 05:42:00 PTG

Ayam Juga Yang Salah

Assalamualaikum.. Kesiankan..tak pasai2 ayam jugak yang salah..tapi salah2 ayam pun tetap orang suka makan.   google - Mummy Ira...
2/25/2015 05:35:00 PTG

Malu Ka Kalau Gemuk

Assalamualaikum.. Siapa kata kalau kita berbadan big size @ gemuk tak cantik/menarik..Cantik jugak. So..kenapa mesti malu kalau kita bi...
2/25/2015 05:34:00 PTG

Busy Sangat Ka ??

Assalamualaikum.. Kadang kadang tu cam tak dan  nak bukak blog untuk update sesuatu..bila nak bukak pc..anak2 mai kacau..nak bukak time d...
2/22/2015 08:43:00 PTG

Alhamdulillah..Hujan Turun

Assalamualaikum.. Dari pagi sampai tengahari Alor Setar panas sangat..angin ada tapi panas juga..rasa bahang panasnya..pakat tak kluar ...
Dikuasakan oleh Blogger.