Selamat Hari Jadi ABANG dan ADIK KEMBAR | 10/3-11/3/2019

3/12/2019 05:19:00 PTG
Assalamualaikum


The moment that changed me for ever was the moment my first child was born. I was happy, filled with hope, and thought, 'Now I understand the whole point of work, of life, of love. - Paul Theroux -



Officially 15
Officially 8

10 & 11 /3/2019

Selamat hari jadi buat putera sulung Mama dan  Abah 

MUHAMMAD HAZIQ MUQRI yang ke 15

dan kembar

MUHAMMAD HAZIM ZIKRY dan MUHAMMAD HADIF ZAFRY yang ke 8

Semoga dipermudahkan perjalanan kehidupan kalian ..jadi anak yg soleh..berjaya dalam apa jua yg dilakukan di dunia & akhirat..diberikan kesihatan yg baik, diberkati & dilindungi Allah walau di mana pun berada.

Macam biasa bila tibanya birthday anak-anak ni, tak sah pulak kalau tak bagi gift kat kawan-kawan. Macam abang Haziq dah besar takkan nak bagi gift, tak sesuai la pula. Jadi Mommy tempah nasi lemak untuk kawan-kawan kelas dia. Untuk kembar pula confirm dah kena bagi gift, seronok la kawan-kawan kelas kembar bila dapat gift sorang 1. Happy kita bila tengok kawan-kawan happy dapat gift dari kembar.


Happy birthday Abang n Adik kembar. Mama n Abah sayang kalian ketat-ketat.

gift untuk kawan kelas kembar
nasi lemak ja untuk kawan kelas abang haziq

~~~~~~~~~
Mommy Ira

1 ulasan:

  1. happy belated birthday. semoga sihat sentiasa jadi anak soleh..
    belajar rajin2..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.