Sampel Makanan Kucing Percuma dari Whiskas Malaysia

9/01/2018 06:09:00 PTG
Assalamualaikum..

Alhamdulillah, dah sampai sampel percuma dari Whiskas Malaysia. Rezeki untuk kucing family Mommy, Kitty namanya. Memang pun Kitty makan whiskas. Maybe sesuai dengan dia. Kat rumah memang kami beli siap² buat stok whiskas ni. Tak payah nak kelam kabut. 

Ikutkan Kitty ni cerewet sikit bab makan, nasi ikan rebus tak makan, ikan goreng makan pulak. Nak lagi mudah bagi makan whiskas. Whiskas pula ada yang berbentuk basah dan kering. Kitty makan ja dua².

Macam mana Mommy boleh dapat sampel ni ? 
Cara dia Mommy apply kat fb  Whiskas Malaysia ,  https://bit.ly/2mG9i64
Nanti depa akan bagitau cara nak dapatkan sampel whiskas ni.


Dapat whiskas dalam bentuk kotak kecil yang cute sangat. Kreatif depa buat hanya untuk sampel makanan kucing. Nak buang pun sayang
 

Dalam kotak ni ada 2 pek makanan basah Whiskas (85g) + Perisa Tuna + Booklet dan Shopee Voucher 15% off, 

Ia dirumuskan khas dengan: 
Omega-6 untuk bulu yang lembut bersinar. 
Vitamin A dan Zink untuk menyokong sistem imun.
Taurina untuk penglihatan yang cerah
Kalsium dan fosfor untuk tulang yang kuat. 


Jadi kalau korang nak dapatkan sampel percuma whiskas boleh tengok kat fb dan website whiskas.

Facebook
Link untuk apply sampel percuma :

~~~~~~~~~~
Mommy Ira

4 ulasan:

Siti Yang Menaip berkata...

atotototo sukala Kitty dapat makanan sedap =D

Cik Ash berkata...

Cik Ash pun dapat gak suka kucing kat makanan ni hahaha

Zahirah Dzahir berkata...

Yang dalam pek mudah untuk dia makan..lembuttt jaaa..😊

Zahirah Dzahir berkata...

Rasanya antara yg pek basah n yg kering tu..yg basah ni mudah makan lagi..tak payah nak kunyah teruk²..😂

Dikuasakan oleh Blogger.