SUFFY® B GENIUS| Susu Untuk Nutrisi Anak Anda dan Dapatkan Set Percubaan Susu SUFFY® B GENIUS Sementara Stok Masih Ada

By Zahirah Dzahir - 1/28/2019 11:11:00 PGAssalamualaikum..

Sebagai Ibu bapa yang sayangkan anak anak, kita akan sentiasa dibelenggu dengan pelbagai isu dalam membesarkan anak anak. Dengan tiada selera makannya, selalu selesema, kembung perut atau alahan susu, kadang-kadang boleh memeningkan kepala kita. Mempunyai anak-anak  yang sihat, bijak dan kuat adalah impian semua ibu bapa. Jadi,  kita tercari cari produk yang sesuai dengan perut mereka.

Untuk makluman anda, Suffy® B Genius merupakan keluaran produk baharu dari Suffy Malaysia, sebelum ini Suffy sudah ada beberapa jenis susu yang terlaris dan hangat di pasaran. Iaitu Susu Suffy Pure Goat, Suffy Annis Nutritious, Suffy Goat.

Suffy Malaysia memperkenalkan Suffy® B Genius dalam pek 500gm dengan Formula B3, dirumus dengan DHA (15mg/100g), 19 Vitamin, Mineral seperti zat besi, kalsium, magnesium, iodin, vitamin A,B,D dan selenium serta tambahan Prebiotik – FOS & Manna untuk membantu Si Manja anda kekal sihat, bijak dan kuat. Suffy® B Genius adalah susu kambing yang berkualiti tinggi dan selamat.

Produk yang dihasilkan mereka adalah susu yang berkualiti tinggi, selamat dan juga mampu dimiliki. Tidak dinafikan lagi kebaikkan susu kambing yang sememangnya mengurangkan masalah alahan dan penghadaman di kalangan anak-anak kita. Susu kambing 100% asli dan tanpa sebarang pengawet, pewarna atau perisa tiruan.
Susu Suffy® B Genius yang tinggi nutrien ini dirumuskan untuk kanak kanak yang berumur dari 1 - 3 tahun.


Menariknya, susu ini juga menggunakan konsep B3 Formula yang bermaksud:
BRILLIANT
Suffy® B Genius mengandungi DHA yang merupakan antara komponen utama di dalam otak. Ia Berfungsi untuk membantu perkembangan otak kanak-kanak.

BALANCE
Suffy® B Genius membantu memenuhi keperluan nutrisi seharian yang diperlukan oleh Si Manja. Nutrisi yang seimbang membantu Si Manja untuk membesar dengan lebih baik.

BOOST
Suffy® B Genius dirumus istimewa dengan Prebiotik dari FOS dan Manna untuk membantu meningkatkan sistem penghadaman Si ManjaSUFFY® B GENIUS Menawarkan Set Percubaan

Harga: RM15.90 sebungkus - 500gm di Shopee TETAPI jika anda ingin mencuba dulu SUFFY® B GENIUS, takut kalau beli banyak2 anak tak minum bazir pula. Anda boleh cuba dulu set percubaan 3 sachet SUFFY® B GENIUS untuk 3 kali pengambilan. Boleh dapatkan sample SUFFY® B GENIUS 3 sachet ni dengan harga RM 6 untuk penghantaran

ATAU jika anda  jadi antara 50 pelanggan terawal, boleh dapatkan secara percuma hanya dengan guna kodSUFFYSBG di Shopee.
Baca di bawah ya..

1.Dapatkan set percubaan  dengan segera di 

Laman web Susu Suffy secara online 


2. Pilih senarai set percubaan dan isi maklumat peribadi
 
3. Baca Terms & Conditions dan klik butang Submit
 
4. ataupun di Shopee

* untuk Shopee pastikan anda ada akaun Shopee dulu.


 
5. Klik pada beli sekarang 

6. Klik pada suffymalaysia dan pilih trial pack SUFFY® B GENIUS,  dan pilih 1 kuantiti sahaja.

7. Masukkan kod SUFFYSBG dan semak keluar8. Gunakan untuk mendapatkan pek percubaan (1 set) secara percuma9. Sila pastikan anda menekan pada baucer diskaun suffy malaysia official store dan 

 klik OK untuk pengesahan dan Semak keluar. Siap.
 

* Penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari bekerja
* Tarikh penebusan bermula 24/1/19 sehingga 15/2/ 19
Untuk maklumat lanjut tentang Suffy® Malaysia, layari: 

Website

Facebook

Instagram


Twitter
 
Suffy Careline : 05 - 525 2992 
@ Whastapp : 011 - 3225 2822

SUFFY DAIRY GROUP SDN BHD (1189220-K)

Pejabat Urusan :

No.8,Jalan Niaga Jelapang 2, 
Halaman Niaga Jelapang, 30020, 
Ipoh,Perak


T : 05-525 2992
E : admin@suffy.com.my

  • Share:

You Might Also Like

5 orang berborak di sini!