FAQ Yang Perlu Anda Tahu Tentang VIVIX Shaklee

By Zahirah Dzahir - 7/03/2014 02:39:00 PTG

VIVIX SHAKLEE, tonix ajaib dengan 1001 khasiat dan kegunaan nampaknya berjaya membantu ramai pesakit diebetes, kanser, sendi dan  berjaya membuatkan perokok melupakan terus tabiatnya lamanya. Inshaallah.


Jom lihat apakah FAQ hebat yang perlu anda tahu tentang tonix ajaib VIVIX.

Q. Apakah Vivix?
A. Vivix adalah campuran polifenol kuat, dan eksklusif dengan bahan-bahan yang ditunjukkan dalam kajian makmal untuk memberi kesan positif empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk membantu untuk melindungi dan membaiki kerosakan DNA , mempengaruhi pengawal selia genetik jangka hayat sel , menggalakkan mitokondria pengeluaran tenaga, dan pembentukan perlahan terhadap AGE (advanced glycation end products) .

Q. Siapakah yang boleh mendapat manfaat daripada Vivix ?
A. Mana-mana orang dewasa yang berkaitan dengan penuaan selular dan yang mementingkan kesihatan optimum. Vivix tidak digalakkan untuk wanita hamil atau menyusukan anak , atau sesiapa yang lebih muda daripada 18 tahun.

Q. Apakah resveratrol ?
A. Satu sebatian semulajadi yang terdapat dalam sesetengah tumbuhan , buah-buahan , biji , anggur, anggur dan produk yang diperolehi seperti wain merah. Resveratrol mempunyai polifenolik dan aktiviti antioksidan yang telah didapati berpotensi meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan dalam kajian makmal dari seluruh dunia. Di samping itu, ada penyelidikan makmal telah mendapati bahawa resveratrol melawan penuaan selular. Kajian ini juga mendapati bahawa resveratrol mengaktifkan pengawal selia genetik laluan panjang umur selular, yang mungkin mempunyai kesan positif ke atas DNA, kesihatan selular, dan metabolisme.

Q. Apakah polifenol ?
A. Polyphenols adalah kumpulan fitokimia yang adalah sebatian tumbuh-tumbuhan yang diperolehi dengan kedua-dua antioksidan yang berpotensi dan manfaat sel anti -penuaan. Malah, penyelidikan baru telah melaporkan bahawa polifenol mungkin menimbulkan pelbagai kesan biologi selaras dengan kesihatan manusia yang berterusan dan lebih baik.

S. Adakah Vivix produk antioksida ?
A. Vivix mempunyai bahan-bahan polifenol yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal memberikan kesan positif kepada empat mekanisme utama penuaan selular dan oleh itu berjalan lancar di luar menyediakan sokongan antioksidan.

Q. Adakah Vivix minuman jus dan bagaimana ia dibandingkan dengan produk jus yang dijual hari ini?
A. Tidak, Vivix adalah , pekat tonik cecair tambahan eksklusif pemakanan yang memberikan bentuk yang paling murni resveratrol dan ekstrak polifenol sangat kuat dicipta daripada hanya anggur dalam alam semula jadi dengan tambahan kromosom . Ini gabungan unik polifenol termasuk bahan-bahan yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal untuk melawan mekanisme utama penuaan selular. * Setiap hidangan Vivix memberikan jumlah yang setara resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Q. Bilakah saya perlu mengambil Vivix ?
A. Ambil Vivix setiap hari , sebaik-baiknya dengan makan seperti sarapan pagi atau makan tengah hari. Goncang sebelum mengambil hidangan yang disyorkan satu sudu teh setiap hari.

Q. Bolehkah saya mengambil lebih daripada satu sudu teh setiap hari?
A. Menurut kajian terkini, terdapat tidak kelihatan apa-apa faedah tambahan dari mengambil lebih daripada hidangan yang dicadangkan satu sudu teh setiap hari.

Q. Bolehkah saya menggunakan Vivix dengan suplemen Shaklee saya yang lain?
A. Vivix boleh diambil dengan semua Shaklee pemakanan supplements.Secara idealnya , Vivix boleh diambil dengan Vitalea, NutriFeron, dan Cinch Shakes sebagai pelengkap harian yang baik untuk pilihan gaya hidup sihat. Nutrien penting dalam Vitalea , imun -sistem yang menyokong fitonutrien dalam Nutriferon , dan otot- massa melindungi protein dalam Cinch Shakes , bersama-sama dengan polifenol dalam Vivix memberikan spektrum sokongan anti -penuaan yang luas untuk pelan kesihatan anda untuk hidup yang lebih sihat.

Q. Adakah Vivix mengandungi alkohol?
A. Vivix tidak mengandungi alkohol.

Q. Apakah jangka hayat Vivix ?
A. hayat adalah sembilan bulan. 1 botol penggunaan mengambil masa sebulan.

Q. Kenapa saya perlu simpan VIVIX dalam keadaan sejuk selepas dibuka?
A. Penyejukan sebelum dan selepas pembukaan akan membantu untuk mengekalkan kesegaran optimum , warna , dan aktiviti polifenol secara maksimum dalam produk.

Q Berapa harga sebotol VIVIX?
A. Harga retails adalah RM475. Harga eksklusif pasti kualti juga eksklusif. Harga promotion untuk bulanJulai adalah RM3XX. Pembelian ketika promosi adalah jauh lebih bijak untuk penjimatan wang anda.

  • Share:

You Might Also Like

0 orang berborak di sini!