Doa, Zikir dan Selawat Untuk Dikurniakan Zuriat

By Zahirah Dzahir - 10/16/2013 10:11:00 PG

Usaha takkan lengkap tanpa meminta pada empunya Alam, Nyawa dan Ruh. Apa sahaja yang berlaku adalah dengan keizinan dan kehendak Allah. Insya Allah, DIA sentiasa mendengar permintaan dan rayuan hamba-hambaNYA. Yakin dan bertawakkal dengan ketentuanNYA
Mungkin ramai yang dah tahu dan lebih arif. Tapi saya nak share jugak antara doa, zikir dan selawat yangsaya amalkan dalam usaha mendapatkan zuriat. Maklumat ini saya perolehi dari bacaan-bacaan buku yang berkaitan khasiat Asma'ul Husna, Doa-doa dari Al Quran dan Hikamah Selawat.

ZIKIRAl Musawwir: Yang Maha Mencipta Segala rupa Bentuk*Amalkan dengan ikhlas sebanyak mungkin oleh wanita yang tiada zuriat, Insya Allahdikurniakan anakAl-Wahhab - Yang Maha Pemberi dangan P emberian Yang Amat Besar*Amalkan selalu dengan ikhlas Insya Allah dipermudahkan rezeki
Al-Awwal : Yang Maha Awal*Amalkan dengan ikhlas sebanyak mungkin selama 40 kali Jumaat, Insya Allahdikurnaiakan anak yang sangat dikehendakinya.
Al-Mubdi'u : Yang Maha Memulai* Dibaca 56 kali ke atas perut wanita hamil, Insya Allah bayi akan selamat dan tidak gugur sehingga dilahirkanAl-Mutakabbir : Yang maha Mengatasi Segala Kebesaran* diamalkan oleh suami sebelum bersetubuh dengan hati ikhlas, Insya Allah akan dikurniakan anak yang soleh.
DOA DARI AYAT AL-QURANSELAWAT MUNJIYAH

*Dibaca sebanyak 1,000 kali setiap tengah malam, Insya Allah akan dikurniakan zuriat yang dihajatkan.Wallahu'aalam


Sapa tahu kan, dengan izin Allah… In Shaa Allah anda berjaya hamil…tak salah klau kita baca doa dan amalkan selalu.. yang penting kita usaha dan berdoa kepada Allah.. 

http://bigsmilezone.blogspot.com

  • Share:

You Might Also Like

0 orang berborak di sini!