Pengalaman Guna Jus Dara Vogue, Dah Cuba Baru Tahu Kesannya

By Zahirah Dzahir - 11/23/2020 05:41:00 PTG

 Assalamualaikum..

Pengalaman Guna Jus Dara Vogue, Dah Cuba Baru Tahu Kesannya | Semua orang nak sihat nak cantik. kalau kita tengok tok nenek kita dulu, depa amat jaga bab diri depa. Tambah pulak, pemakanan dan lifestyle kita bukan macam zaman nenek moyang dulu, sebab tu tahap kesihatan kita tak sama. Hidup kita penuh dengan makanan dan bahan-bahan toksik. Kesannya, walaupun kita masih muda tapi kita dah dapat penyakit macam-macam.

Sama la macam Mommy, dah masuk 4 series jadi lagi la nak kena jaga bab diri ni. Tambah Mommy ada masalah angin dalam badan. Banyak juga dok tengok produk yang lalu depan mata, tapi Mommy jenis suka cari info dulu sebelum cuba. Dan salah satunya JUS DARA VOGUE. Jus Dara Vogue jus kurus ketat! Lain macam bunyinya kan?


Sebelum ni Mommy dah besa tengok produk ni kat program Al Hijrah, macam best tapi tak rasa nak cuba. Sampailah kebetulan kawan Mommy bagi sekotak JUS DARA VOGUE untuk sekadar cuba dulu. Orang dah bagi, kita ambik je la. 


Tapi sebelum makan atau guna apa-apa produk, mesti la kita kena Google dulu untuk tahu dengan lebih mendalam info tentang sesuatu produk. Ok ka tak produk yang kita nak cuba tu. Halal ke? Apa bahan-bahannya? Bagaimana cara nak guna? Bukan boleh main makan je walaupun orang bagi percuma. 


Done Google, alhamdulillah banyak jugalah info yang Mommy jumpa termasuk review-review yang best tentang JUS DARA VOGUE ni. Barulah rasa berani untuk cuba sama. Nak tahu apakah segala info yang Mommy jumpa tu? Di sini Mommy kongsikan info-info mengenai Jus Dara Vogue termasuk Jus Dara Vogue testimoni dan review. 



Siapakah Pengeluar Jus Dara Vogue?


JUS DARA VOGUE dikeluarkan oleh syarikat Tejja Herbs. Ianya merupakan sebuah company bumiputera yang aktif menghasilkan produk dengan menggunakan bahan semulajadi. Tejja Herbs mula beroperasi pada sekitar tahun 2016 dan mencipta fenomena baru kecantikan Malaysia dengan produk bernama DR BEAU.


Sekarang Tejja Herbs kembali mencipta fenomena lagi dengan menghasilkan JUS DARA VOGUE sebagai jus pertama di Malaysia yang mengunakan FORMULASI UNGGUL KESIHATAN WANITA DENGAN KUNYIT HITAM.


Tejja Herbs juga merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) 002215435 -D . Jangan susah hati, segala produk dari Tejja Herbs dijamin keasliannya 100% dan yang paling penting HALAL.



 

Apakah Bahan Kandungan Di Dalam Jus Dara Vogue Ini? 


Jus Dara Vogue  mempunyai 12 jenis ramuan semula jadi yang terpilih di dalamnya. Antara bahan-bahan tersebut adalah :


  • Madu

  • Delima

  • Kurma

  • Kacip Fatimah

  • Epal

  • Manjakani

  • Akar Serapat

  • Sireh

  • Pegaga

  • Kunyit Hitam

  • Vitamin C

  • Lobata




Khasiat Jus Dara Vogue : Apa Yang Best Sangat Sampai Ramai Wanita Cuba?


Jus Dara Vogue seperti JAMU dalam bentuk MODEN dengan pelbagai khasiat untuk tubuh. Ia

bertindak seperti JUS PERAPAT yang boleh membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur. 


Terdapat banyak lagi kelebihan lain seperti :


  • Boleh bantu beri tenaga pada tubuh badan 

  • Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah

  • Sesuai di minum ketika dalam pantang lepas bersalin

  • Gadis, wanita berkahwin dan wanita menopause

  • Faraj berair & kentut faraj

  • Keputihan dan vagina longgar

  • Haid tidak stabil

  • Menyuburkan rahim & peranakan wanita. Baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat

  • Lesu badan, kebas, sakit sendi tumit dan kerap sakit kepala

  • Berpantang dan menyusu bayi

  • Boleh bantu banyakkan susu

  • Beri rasa kenyang untuk kurangkan nafsu makan

  • Naikkan semula punggung jatuh dan payu dara yang kecut dan kendur

  • Membuang lemak dan menyingkir angin serta toksik dalam badan

  • Menegangkan dan mencerahkan kulit

  • memancarkan seri wajah


Jus ni boleh diamalkan oleh anak nak dara, wanita sudah berkahwin, wanita sudah melahirkan anak, wanita yang telah menopaus dan juga KAUM LELAKI. 


Kat sini Mommy agak terkejut sikit. Tak Mommy sangka sama sekali bahawa Jus Dara Vogue ini boleh diminum dan sesuai untuk wanita dan juga lelaki. Kalau begini, bolehlah Mommy minum dengan Encik Suami. Sama-sama vogue gitu. Tak salah untuk sama-sama jaga kesihatan. 



Kelebihan Jus Dara Vogue untuk LELAKI 


  • Bantu beri tenaga pada tubuh badan

  • Kurangkan rasa penat dan lesu

  • Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah

  • Bantu masalah kebas, sakit sendi tumit dan kerap sakit kepala

  • Beri rasa kenyang untuk kurangkan nafsu makan

  • Membuang lemak dan menyingkir angin serta toksik dalam badan

  • Bantu Kempiskan perut yang boroi

  • Boleh bantu turunkan berat dengan amalan pengambilan yang betul

  • Menegangkan  dan mencerahkan kulit

  • Memancarkan seri wajah

 

Haa.. jangat ingat perempuan saja yang boleh minum. Jus Dara Vogue juga sesuai untuk lelaki perempuan. Lagi best bila suami isteri yang minum jus ni. Lepas ni boleh beli untuk diamalkan suami isteri sebagai minuman rutin setiap hari. Tak payah beli banyak-banyak produk. Beli JUS DARA VOGUE ni boleh share ja. Bestkan. 


Amaran!!!  TIDAK DIGALAKKAN bagi wanita yang sedang mengandung dan ketika dalam haid. Ibu yang sedang hamil tu tak usahlah nak cuba-cuba ya. Lepas dah bersalin nak try tak apa tapi ketika masih mengandung jangan. Takut la juga asbab jadi apa-apa hal. Susah pula. 


Wanita yang sedang haid pun sama. Biarkan darah kotoran mengalir keluar secara natural, habis selesai tempoh haid boleh sambung minum balik macam biasa. 


Packaging Lama Bertukar Baru 


Sebelum ni Jus Dara Vogue ini dalam botol. Sekarang JUS DARA VOGUE dah berwajah baru. Dalam bentuk paket.  Mudah dalam bentuk paket. Kita nak bawa ke mana-mana pun senang. 


Dalam 1 kotak tu ada 15 paket . Nak minum pun mudah, koyak hujung paket tu, kemam ja sampai habis. Tak payah nak bancuh bagai.


Cara Penggunaan Jus Dara Vogue


Ambil 2 paket setiap hari pada waktu pagi dan malam. Jangan lupa minum banyak air putih bagi mempercepatkan kesan penggunaan. Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.


Ingat tau apa yang Mommy pesan tadi, wanita yang sedang mengandung dan sedang haid tidak digalakkan untuk minum. 

 

Review dari Mommy : Testimoni Pengalaman Guna Jus Dara Vogue, Dah Cuba Baru Tahu Kesannya


OK, secara jujurnya, sebelum ni Mommy tak berapa amalkan produk-produk yang macam ni. Ada ambil tapi tak amalkan sangat. Mommy lebih suka ambil capsule, mudah telan ja. Tak rasa apa. Tapi bila kawan suruh cuba, Mommy pun cuba je lah. Rugi kalau tak cuba. 


Lagipun dalam bentuk paket sedia di minum, tak payah nak bancuh, telan je terus. Rasanya pula masam masam manis. Baunya pun okay, seperti buah takde bau macam ubat ke apa. Kira boleh la Mommy minum. 


Mommy ambil sehari dua kali macam mengikut cara penggunaan yang disyorkan iaitu pada waktu pagi dan juga malam.  



Bila dah cuba, apa Mommy rasa? Alhamdulillah dah kurang angin dalam badan dan badan pun tak letih macam selalu. Al maklumlah, kerja 24/7 ni perlukan tenaga yang lebih kalau tak bertenaga macam mana nak siap semua kerja. 


InshaAllah, Mommy akan cuba teruskan minum dan amalkan JUS DARA VOGUE ni.  Lagipun harga yang dijual tu tak mahal sangat pun. Jamu sedap harga pun murah. Nak makan mudah. Nak bawa ke mana pun senang. Boleh minum suami isteri juga. Kira banyak jugalah kelebihan Jus Dara Vogue ni. Testimoni-testimoni dari orang lain yang dah guna pun banyak. 


Antara Testimoni Dari Pengguna Lain Selepas Guna Jus Dara Vogue 





Pencarian Agent & Dropship Juga Ada 


Dalam masa yang sama jika korang tengah consume atau baru nak cuba jus ni. Boleh contact nombor and alamat kat bawah. Mana nak tau tiba-tiba korang teringin nak jadi agent, team Tejja Herbs mengalu-alukan jika korang nak jadi agent & dropship untuk Jus Dara Vogue untuk tambah pendapatan. Boleh la korang jana income bersama team Tejja Herbs. 


Lagipun Tejja Herbs bukannya ada keluarkan Jus Dara Vogue ni saja, ada lagi bermacam jenis produk yang hot. Kalau tak percaya, boleh tengok sendiri di website utama diaorang lepas ni. 


#jusdaravogue #jusperapat #jamumoden #jamulelakiperempuan #tejjaherbs


JUS DARA VOGUE dari TEJJA HERBS

Harga :

 SEM RM 49 | S/S RM 59 ( 15 paket x 20ml )

 

Alamat :

TEJA HERBS, NO .16-1 Jalan Equine 10C Taman Equine,

 43300 Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin – Jumaat
10.00 a.m – 8.00 p.m

Email :

tejaherbs@gmail.com

TELEFON

016 - 963 3443
012 - 649 3639


(Call : 9.00am - 6pm Isnin - Sabtu | Whatsapp/SMS setiap hari 24 jam)


Klik Cara Pembelian


WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK

  • Share:

You Might Also Like

7 orang berborak di sini!

  1. Minuman kesihatan mcm ni memang bermanfaat utk sesiapa yang nak rasa cergas seharian Tak cepat penat. Kena cuba jus dara Ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul..jus dara vogue ni bagus untuk kesihatan dalaman badan

      Padam
  2. jamu moden... sapa tak suka.. awa pun dh try! best! siap beli lg 2 kotak buat stok

    BalasPadam
  3. Bila minum pasti terasa mcm anak dara kembali gitew! Produk bumiputera perlu kita sokong. Tahniah mommy!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya abam kie..kita sokong produk bumiputera. Inshaallah, jus ni bagus untuk kesihatan.

      Padam
  4. diakui memag sedapp kak kak ira....rugi tak cuba

    BalasPadam